Reklam

Donence Shqip

Shiko

Overview
Donence është një serial dramatik rinor, romantik dhe dramatik turk i nënshkruar nga D Media, episodi i parë i të cilit u publikua më 4 korrik 2023, me regji nga Serdar Gözelekli dhe i shkruar nga Nuray Uslu, Banu Yılmaz, Hamza Akyıldız, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler dhe Melek Ordu Është një serial televiziv. Luajnë Emre Kınay, Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan dhe Atakan Hoşgören. Është përshtatur nga seriali izraelit Exceptional. Seriali do të mbyllet me episodin e tij të 14-të, i cili do të publikohet më 11 tetor 2023.
Donence
seriale shqip
seriale turke
seriale turke me titra shqip
Donence shqip
Donence seriale turke shqip
Donence me titra shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close