Reklam

Ertugrul Shqip

Shiko Ertugrul

Overview
Diriliş: Ertuğrul, (Shqip: Ringjallja: Ertuğrul) është një serial televiziv historik dhe aventurë i prodhuar nga Mehmet Bozdağ për TRT, me Engin Altan Düzyatan në rolin e Ertuğrul Bey. Shfaqja zhvillohet në shekullin e 13-të dhe bazohet në jetën e Ertuğrul, babait të Osman I, themeluesit të Perandorisë Osmane. Seriali u filmua në Riva, një fshat në rrethin Beykoz të Stambollit, dhe u shfaq premierë në TRT 1 më 10 dhjetor 2014. Shfaqja u transmetua për pesë sezone deri më 29 maj 2019. Është shkruar nga Mehmet Bozdağ dhe me regji të Metin Günay. Shfaqja është pritur mirë në Turqi dhe vende të tjera si Pakistani dhe Azerbajxhani, edhe pse disa vende në botën arabe e kanë ndaluar shfaqjen dhe janë lëshuar fetva kundër tij. Shfaqja është kritikuar gjithashtu për një axhendë të perceptuar politike për qeverinë e Turqisë. Ertrugrul ishte një luftëtar nomad turk i shekullit të 13-të nga Azia Qendrore. I rrethuar nga mongolët në lindje dhe nga kryqtarët dhe bizantinët në perëndim; si fiset e tjera turke, edhe fisi i Ertrugrulit u shty në perëndim nga mongolët. Turkmenët e Ertrugrulit luftuan për një atdhe, i cili u krijua nga djali i Ertrugrulit, Osmani si Perandoria Osmane. Seriali televiziv Ertrugrul përpiqet të tregojë një imagjinatë të gjallë të një komuniteti aziatik turk të shekullit të 13-të dhe kulturës myslimane.
Ertugrul shiko seriale
seriale turke
Ertugrul me titra shqip
Ertugrul gjitha serialet
Ertugrul gjuhen Shqipe
Ertugrul Seriale
shikoj
Ertugrul shikojnë
Ertugrul episodi i fundit
Shiko Ertugrul 589.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 588.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 587.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 586.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 585.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 584.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 583.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 582.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 581.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 580.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 579.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 578.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 577.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 576.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 575.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 574.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 573.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 572.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 571.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 570.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 569.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 568.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 567.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 566.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 565.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 564.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 563.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 562.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 561.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 560.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 559.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 558.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 557.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 556.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 555.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 554.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 553.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 552.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 551.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 550.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 549.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 548.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 547.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 546.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 545.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 544.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 543.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 542.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 541.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 540.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 539.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 537.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 536.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 535.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 534.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 533.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 532.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 531.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 530.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 529.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 528.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 527.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 526.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 525.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 524.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 523.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 522.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 521.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 520.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 519.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 518.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 517.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 516.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 515.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 514.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 513.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 512.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 511.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 510.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 59.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 58.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 57.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 56.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 55.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 54.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 53.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 52.Episode Shqip
Shiko Ertugrul 51.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close