Reklam

Yeni Hayat Shqip

Shiko Yeni Hayat

Overview
Yeni Hayat (Shqip: Jetë e Re) është serial aksion dhe drama televizive turke. Epizodi i parë u publikua më 3 shtator 2020, drejtuar nga Başak Soysal dhe Cem Özüduru, dhe shkruar nga treshja e Elif Usman, Serdar Soydan dhe Deniz Büyükkırlı. Seriali përfundoi me 9 epizoda, e cila u publikua më 29 tetor 2020. Adem Shahin sapo është larguar nga Forcat Speciale. Një ditë, ai gjen një mundësi pune. E vetmja gjë që ai mund të bëjë është të mbrojë Jaseminin, gruan e Timur Karatan, një biznesmen i pasur dhe i fuqishëm. Ademi pranon ofertën e punës. Edhe pse Jasemini dhe Adem urrejnë njëri-tjetrin në fillim, do të jetë keq për të gjithë nëse kjo urrejtje kthehet në dashuri.
Yeni Hayat
Yeni Hayat shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
gjitha serialet
shikoj
Yeni Hayat shikojnë
Yeni Hayat episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close