Reklam

Misafir Shqip

Shiko Misafir

Overview
Misafir - I ftuar është një serial televiziv turk dramatik dhe familjar i drejtuar nga Arda Sarıgün, i shkruar nga Özge Aras Yiğit dhe me aktorë Hazal Kaya, Buğra Gülsoy dhe Ozan Dolunay. Seriali përfundoi me episodin e tij të 5-të, i cili u publikua më 9 dhjetor 2021.
Misafir shiko seriale
Misafir seriale turke
Misafir me titra shqip
Misafir gjitha serialet
shikoj
Misafir shikojnë
episodi i fundit
Misafir
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close