Reklam

Gulumse Kaderine Shqip

Shiko Gulumse Kaderine

Overview
Gulumse Kaderine, Buzëqesh fatin tënd është një serial turk, episodi i parë u publikua më 27 Prill 2022. Seriali i fundit (i pestë) u publikua më 25 maj 2022 në kanalin FOX. Regjisor Aytach Çiçek, skenarist Burdku Over, me Bahar Şahin dhe Sude Zülal Güler. Seriali do të tregojë se sa i padrejtë është fati për njerëzit. Por megjithatë, ajo mund të japë një shans për të ndërtuar një të ardhme të lumtur për veten e saj. Ngjarjet fillojnë të zhvillohen rreth një vajze të quajtur Yaren. Ajo hyri në një jetimore dhe, me sa duket, që nga ky moment, ajo as nuk duhet të mendojë për një të ardhme të mrekullueshme. Së shpejti, fati e solli Yaren me një tjetër fëmijë kujdestar të jetimores, Eda. Ata ishin në gjendje jo vetëm të kuptonin njëri-tjetrin, por edhe u bënë miqtë më të mirë. Të gjitha gëzimet dhe hidhërimet i ndanë mes tyre. Ata duhej të përjetonin një ndjenjë humbjeje dhe nuk kishte asnjë shpresë se vajzat do të ishin në gjendje të shihnin prindërit e tyre. Prandaj, ata gjithmonë kanë mbështetur njëri-tjetrin në gjithçka. Me kalimin e kohës, heroinat u afruan, si motra. Atyre iu desh të përballeshin me sfida të ndryshme, por ato i përballonin gjithmonë bashkë. Vitet kaluan dhe vajzat u rritën duke u bërë bukuroshe të vërteta. Por me gjithë vështirësitë dhe sprovat, ata nuk e humbën ndershmërinë dhe mirësinë e tyre. Por sa më shumë rriteshin, aq më shumë kuptonin se kishin pikëpamje krejtësisht të ndryshme për jetën. Erdhi një moment kur Yaren dhe Eda morën rrugë të ndara. Dita-ditës hendeku që krijohej mes tyre bëhej më i madh dhe për pasojë ata pushuan plotësisht komunikimin. Kur heroinat u larguan nga jetimorja, rrugët e tyre u ndryshuan. Njëra prej tyre vendosi të nisë rrugën e vetë-zbulimit dhe ajo donte të realizonte veten. Ajo e kuptoi që nuk mund të llogariste në ndihmën e askujt dhe për këtë arsye u përpoq të arrinte me përpjekjet e saj. Gradualisht, ajo arriti të rregullojë jetën e saj, por ajo nuk vazhdoi të ndalet në sukseset e arritura. Vajza e dytë ishte krenare që natyra i kishte dhënë pamje të bukur dhe për këtë arsye përfitoi nga kjo. Ajo filloi të kërkonte një burrë të përshtatshëm dhe të pasur. Vetëm brenda saj ndjente vazhdimisht boshllëk.
Gulumse Kaderine shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
gjitha serialet
Gulumse Kaderine gjuhen Shqipe
cilat Seriale
shikoj
Gulumse Kaderine shikojnë
Gulumse Kaderine episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close