Reklam

Hercai Shqip

Shiko Hercai

Overview
Hercai, Reyyan është mbesa e Nasuh Şadoğlu, patriark i familjes së shquar Şadoğlu në qytetin e Midyat. Megjithatë, ajo kurrë nuk është ndjerë e dashur nga askush në familjen e saj, përveç babait të saj, Hazarit, nënës së saj, Zehra, dhe motrës së saj më të vogël, Gül. Një mëngjes, Reyyan del me kalë për të parë lindjen e diellit. Gjatë kthimit, kalin e saj për pak e godet një makinë. Reyyan bie dhe humbet vetëdijen. Shoferi i makinës, një djalë i ri i pashëm me emrin Miran, tërhiqet menjëherë pas saj dhe i ofron ta çojë në shtëpi. Yaren, vajza e vëllait të Hazarit, Xhihanit, është e apasionuar pas Miranit. Plani i Miranit gjatë gjithë kohës ishte të fitonte besimin e familjes Şadoğlu, të martohej me vajzën e tyre të pafajshme dhe më pas ta linte të nesërmen në mëngjes, duke poshtëruar të gjithë familjen dhe kështu, duke marrë pjesën e parë të hakmarrjes së tij kundër Şadoğluve. Azize Aslanbey, e cila i tha që në fëmijëri se duhet të hakmerret për vrasjen e prindërve të tij dhe të lartësojë edhe një herë emrin e familjes së tij. Sidoqoftë, ndjenjat e tij për Reyyan ishin të vërteta dhe veprimet e tij u bënë kundër vullnetit të tij nën drejtimin e gjyshes së tij. Si rezultat, Mirran lufton për të përballuar atë që i ka bërë Reyyan.
Hercai
shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
gjitha serialet
Reyyan gjuhen Shqipe
cilat Seriale
shikoj
hercai shikojnë
Reyyan episodi i fundit
Shiko Hercai 361.Episode Shqip
Shiko Hercai 211.Episode Shqip
Shiko Hercai 210.Episode Shqip
Shiko Hercai 209.Episode Shqip
Shiko Hercai 208.Episode Shqip
Shiko Hercai 207.Episode Shqip
Shiko Hercai 206.Episode Shqip
Shiko Hercai 205.Episode Shqip
Shiko Hercai 204.Episode Shqip
Shiko Hercai 203.Episode Shqip
Shiko Hercai 202.Episode Shqip
Shiko Hercai 201.Episode Shqip
Shiko Hercai 200.Episode Shqip
Shiko Hercai 199.Episode Shqip
Shiko Hercai 198.Episode Shqip
Shiko Hercai 197.Episode Shqip
Shiko Hercai 196.Episode Shqip
Shiko Hercai 195.Episode Shqip
Shiko Hercai 194.Episode Shqip
Shiko Hercai 193.Episode Shqip
Shiko Hercai 192.Episode Shqip
Shiko Hercai 191.Episode Shqip
Shiko Hercai 190.Episode Shqip
Shiko Hercai 189.Episode Shqip
Shiko Hercai 188.Episode Shqip
Shiko Hercai 187.Episode Shqip
Shiko Hercai 186.Episode Shqip
Shiko Hercai 185.Episode Shqip
Shiko Hercai 184.Episode Shqip
Shiko Hercai 183.Episode Shqip
Shiko Hercai 182.Episode Shqip
Shiko Hercai 181.Episode Shqip
Shiko Hercai 180.Episode Shqip
Shiko Hercai 179.Episode Shqip
Shiko Hercai 178.Episode Shqip
Shiko Hercai 177.Episode Shqip
Shiko Hercai 176.Episode Shqip
Shiko Hercai 175.Episode Shqip
Shiko Hercai 174.Episode Shqip
Shiko Hercai 173.Episode Shqip
Shiko Hercai 172.Episode Shqip
Shiko Hercai 171.Episode Shqip
Shiko Hercai 170.Episode Shqip
Shiko Hercai 169.Episode Shqip
Shiko Hercai 168.Episode Shqip
Shiko Hercai 167.Episode Shqip
Shiko Hercai 166.Episode Shqip
Shiko Hercai 165.Episode Shqip
Shiko Hercai 164.Episode Shqip
Shiko Hercai 163.Episode Shqip
Shiko Hercai 162.Episode Shqip
Shiko Hercai 161.Episode Shqip
Shiko Hercai 160.Episode Shqip
Shiko Hercai 159.Episode Shqip
Shiko Hercai 158.Episode Shqip
Shiko Hercai 157.Episode Shqip
Shiko Hercai 156.Episode Shqip
Shiko Hercai 155.Episode Shqip
Shiko Hercai 154.Episode Shqip
Shiko Hercai 153.Episode Shqip
Shiko Hercai 152.Episode Shqip
Shiko Hercai 151.Episode Shqip
Shiko Hercai 150.Episode Shqip
Shiko Hercai 149.Episode Shqip
Shiko Hercai 148.Episode Shqip
Shiko Hercai 147.Episode Shqip
Shiko Hercai 146.Episode Shqip
Shiko Hercai 145.Episode Shqip
Shiko Hercai 144.Episode Shqip
Shiko Hercai 143.Episode Shqip
Shiko Hercai 142.Episode Shqip
Shiko Hercai 141.Episode Shqip
Shiko Hercai 140.Episode Shqip
Shiko Hercai 139.Episode Shqip
Shiko Hercai 138.Episode Shqip
Shiko Hercai 137.Episode Shqip
Shiko Hercai 136.Episode Shqip
Shiko Hercai 135.Episode Shqip
Shiko Hercai 134.Episode Shqip
Shiko Hercai 133.Episode Shqip
Shiko Hercai 132.Episode Shqip
Shiko Hercai 131.Episode Shqip
Shiko Hercai 130.Episode Shqip
Shiko Hercai 129.Episode Shqip
Shiko Hercai 128.Episode Shqip
Shiko Hercai 127.Episode Shqip
Shiko Hercai 126.Episode Shqip
Shiko Hercai 125.Episode Shqip
Shiko Hercai 124.Episode Shqip
Shiko Hercai 123.Episode Shqip
Shiko Hercai 122.Episode Shqip
Shiko Hercai 121.Episode Shqip
Shiko Hercai 120.Episode Shqip
Shiko Hercai 119.Episode Shqip
Shiko Hercai 118.Episode Shqip
Shiko Hercai 117.Episode Shqip
Shiko Hercai 116.Episode Shqip
Shiko Hercai 115.Episode Shqip
Shiko Hercai 114.Episode Shqip
Shiko Hercai 112.Episode Shqip
Shiko Hercai 111.Episode Shqip
Shiko Hercai 110.Episode Shqip
Shiko Hercai 109.Episode Shqip
Shiko Hercai 107.Episode Shqip
Shiko Hercai 105.Episode Shqip
Shiko Hercai 104.Episode Shqip
Shiko Hercai 103.Episode Shqip
Shiko Hercai 102.Episode Shqip
Shiko Hercai 101.Episode Shqip
Shiko Hercai 100.Episode Shqip
Shiko Hercai 99.Episode Shqip
Shiko Hercai 98.Episode Shqip
Shiko Hercai 97.Episode Shqip
Shiko Hercai 96.Episode Shqip
Shiko Hercai 95.Episode Shqip
Shiko Hercai 94.Episode Shqip
Shiko Hercai 93.Episode Shqip
Shiko Hercai 92.Episode Shqip
Shiko Hercai 91.Episode Shqip
Shiko Hercai 90.Episode Shqip
Shiko Hercai 89.Episode Shqip
Shiko Hercai 88.Episode Shqip
Shiko Hercai 87.Episode Shqip
Shiko Hercai 86.Episode Shqip
Shiko Hercai 85.Episode Shqip
Shiko Hercai 84.Episode Shqip
Shiko Hercai 83.Episode Shqip
Shiko Hercai 82.Episode Shqip
Shiko Hercai 81.Episode Shqip
Shiko Hercai 80.Episode Shqip
Shiko Hercai 79.Episode Shqip
Shiko Hercai 78.Episode Shqip
Shiko Hercai 77.Episode Shqip
Shiko Hercai 76.Episode Shqip
Shiko Hercai 75.Episode Shqip
Shiko Hercai 74.Episode Shqip
Shiko Hercai 73.Episode Shqip
Shiko Hercai 72.Episode Shqip
Shiko Hercai 71.Episode Shqip
Shiko Hercai 70.Episode Shqip
Shiko Hercai 69.Episode Shqip
Shiko Hercai 68.Episode Shqip
Shiko Hercai 67.Episode Shqip
Shiko Hercai 66.Episode Shqip
Shiko Hercai 65.Episode Shqip
Shiko Hercai 64.Episode Shqip
Shiko Hercai 63.Episode Shqip
Shiko Hercai 62.Episode Shqip
Shiko Hercai 61.Episode Shqip
Shiko Hercai 60.Episode Shqip
Shiko Hercai 59.Episode Shqip
Shiko Hercai 58.Episode Shqip
Shiko Hercai 57.Episode Shqip
Shiko Hercai 56.Episode Shqip
Shiko Hercai 55.Episode Shqip
Shiko Hercai 54.Episode Shqip
Shiko Hercai 53.Episode Shqip
Shiko Hercai 52.Episode Shqip
Shiko Hercai 51.Episode Shqip
Shiko Hercai 50.Episode Shqip
Shiko Hercai 49.Episode Shqip
Shiko Hercai 48.Episode Shqip
Shiko Hercai 47.Episode Shqip
Shiko Hercai 46.Episode Shqip
Shiko Hercai 45.Episode Shqip
Shiko Hercai 44.Episode Shqip
Shiko Hercai 43.Episode Shqip
Shiko Hercai 42.Episode Shqip
Shiko Hercai 41.Episode Shqip
Shiko Hercai 40.Episode Shqip
Shiko Hercai 39.Episode Shqip
Shiko Hercai 38.Episode Shqip
Shiko Hercai 37.Episode Shqip
Shiko Hercai 35.Episode Shqip
Shiko Hercai 34.Episode Shqip
Shiko Hercai 33.Episode Shqip
Shiko Hercai 32.Episode Shqip
Shiko Hercai 31.Episode Shqip
Shiko Hercai 30.Episode Shqip
Shiko Hercai 29.Episode Shqip
Shiko Hercai 28.Episode Shqip
Shiko Hercai 27.Episode Shqip
Shiko Hercai 26.Episode Shqip
Shiko Hercai 25.Episode Shqip
Shiko Hercai 24.Episode Shqip
Shiko Hercai 23.Episode Shqip
Shiko Hercai 22.Episode Shqip
Shiko Hercai 21.Episode Shqip
Shiko Hercai 20.Episode Shqip
Shiko Hercai 19.Episode Shqip
Shiko Hercai 18.Episode Shqip
Shiko Hercai 17.Episode Shqip
Shiko Hercai 16.Episode Shqip
Shiko Hercai 15.Episode Shqip
Shiko Hercai 14.Episode Shqip
Shiko Hercai 13.Episode Shqip
Shiko Hercai 12.Episode Shqip
Shiko Hercai 11.Episode Shqip
Shiko Hercai 10.Episode Shqip
Shiko Hercai 9.Episode Shqip
Shiko Hercai 8.Episode Shqip
Shiko Hercai 7.Episode Shqip
Shiko Hercai 6.Episode Shqip
Shiko Hercai 5.Episode Shqip
Shiko Hercai 4.Episode Shqip
Shiko Hercai 3.Episode Shqip
Shiko Hercai 2.Episode Shqip
Shiko Hercai 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close