Reklam

Tozluyaka Shqip

Shiko Tozluyaka

Overview
Jakë pluhuri (turqisht: Tozluyaka) është një serial televiziv turk i vitit 2022 në zhanrin e dramës rinore, krijuar nga NTC Medya. Luajnë: Dolunay Soisert, Emre Kinay, Tayanch Ayaydin, Begyum Birgoren, Ulvi Kahyaoglu, Cagla Simsek. Seriali i parë u transmetua më 27 qershor 2022. Seriali ka 1 sezon. Përfundoi me episodin 26, i cili u transmetua më 25 dhjetor 2022. Regjisori i serialit është Semih Bagchi. Skenaristi i serialit është Yekta Torun. Jeta e lumtur e Aliut dhe miqve të tij ndryshon brenda natës. Ata nuk kanë asgjë tjetër veçse një natë të gjatë sekretesh dhe dyshimesh. Kur besojnë se drejtësia nuk do t'u vijë, ndodh një mrekulli. Në realitet, gjithçka nuk është ashtu siç duket. Ata pa frikë nisin një jetë të re për të gjetur të vërtetën. Kur guximi i tyre t'i shtohet forcës, atyre do t'u mbetet vetëm të hapin dyert e asaj nate të fshehtë një nga një. Gjetja e çelësave nuk do të jetë e lehtë.
Tozluyaka
shiko seriale
Tozluyaka seriale turke
me titra shqip
Tozluyaka gjitha serialet
Tozluyaka shikoj
Tozluyaka shikojnë
Tozluyaka episodi i fundit
Shiko Tozluyaka 78.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 77.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 76.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 75.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 74.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 73.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 72.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 71.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 70.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 69.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 68.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 67.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 66.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 65.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 64.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 63.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 62.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 61.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 60.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 59.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 58.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 57.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 56.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 55.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 54.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 53.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 52.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 51.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 50.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 49.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 45.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 44.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 43.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 42.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 41.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 40.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 39.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 38.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 37.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 36.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 35.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 34.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 33.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 32.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 31.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 30.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 29.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 28.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 27.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 26.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 25.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 24.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 23.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 22.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 21.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 20.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 19.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 18.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 17.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 16.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 15.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 14.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 13.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 12.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 11.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 10.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 9.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 8.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 7.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 6.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 5.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 4.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 3.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 2.Episode Shqip
Shiko Tozluyaka 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close