Reklam

Yurek Cikmazi Shqip

Shiko Yurek Cikmazi

Overview
Dhimbje zemre (turqisht: Yürek Çıkmazı) është një serial televiziv dramatik turk i vitit 2022 i prodhuar nga Gold Film. Aicha Bingyol, Alp Navruz, Irem Helvadjioglu, Mesut Akusta janë në rolet kryesore. Seriali i parë u transmetua më 1 nëntor 2022. Regjisor i serialit është Serdar Gozelekli. Skenariste e serialit është Ayla Hajiogullari, Wilmer Ozcinar. Seriali është një përshtatje e romanit "Dhimbje zemre" e Atike Hinchlier, botuar në vitin 2018. Një e re me emrin Xhenet ishte në qendër të ngjarjeve. Kur u martua, shpresonte se do të mund të kishte një familje të madhe dhe miqësore. Burri i dashur doli të ishte një tiran i vërtetë që vazhdimisht rrihte dhe poshtëronte Xhenet. Jennet i duroi të gjitha abuzimet për një kohë shumë të gjatë dhe deri në momentin e fundit shpresonte që burri i saj të ndryshonte. Si rrjedhojë, gjithçka çon në faktin se burri e rreh fort gruan dhe ajo përfundon në spital. Këtu, heroina mëson aksidentalisht për një avokat - Zeynep Onder, dhe Jennet vendosi të kërkojë ndihmë nga një profesionist. Kur u takua me Zeynep, Xhenet i dha asaj një letër, të cilën ajo kërkoi ta hapte në rast vdekjeje. Së shpejti ndodh një tragjedi e madhe dhe Xhenet vdes. Zeynep vendosi menjëherë të përmbushte amanetin e saj dhe t'u jepte këtë letër fëmijëve të të ndjerës, në të cilën u zbulua e gjithë e vërteta për jetën dhe vuajtjet e saj.
Yurek Cikmazi shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
gjitha serialet
Yurek Cikmazi gjuhen Shqipe
Yurek Cikmazi cilat Seriale
Yurek Cikmazi shikoj
shikojnë Yurek Cikmazi
Yurek Cikmazi episodi i fundit
Shiko Yurek Cikmazi 81.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 80.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 79.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 78.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 77.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 76.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 75.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 74.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 73.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 72.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 71.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 70.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 69.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 68.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 67.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 66.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 65.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 64.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 63.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 62.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 61.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 60.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 59.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 58.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 57.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 56.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 55.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 54.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 53.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 52.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 51.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 50.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 49.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 48.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 47.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 46.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 45.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 44.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 43.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 42.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 41.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 40.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 39.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 38.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 37.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 36.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 35.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 34.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 33.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 32.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 31.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 30.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 29.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 28.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 27.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 26.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 25.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 24.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 23.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 22.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 21.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 20.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 19.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 18.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 17.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 16.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 15.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 14.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 13.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 12.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 11.Episode Shqip
Shiko Yurek Cikmazi 10.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close