Reklam

Baht oyunu Shqip

Shiko Baht oyunu

Overview
Baht oyunu është një serial televiziv dramë dhe komedi romantike turke i nënshkruar nga ARC Film, episodi i parë i të cilit u transmetua më 15 qershor 2021. Rolet kryesore në serial janë Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan dhe Aslı Sümen. Seriali përfundoi me episodin e tij të 17-të, i cili u transmetua më 12 tetor 2021. Nëse beson se fati yt është i zi, nuk është e lehtë të mundësh fatin e keq... Megjithatë, Ada (Cemre Baysel), e cila u rrit në mesin e grave që besonin se do të gjenin lumturinë nëse do të martoheshin me burrat që ranë në dashuri për herë të parë. me, dhe kush nuk mundi ta arrinte këtë, është vetëm për t'i dhënë fund kësaj pune, për të vënë një shkop në timonin e fatit. Është gati të... Çfarë ndodh, Ada braktiset nga Rüzgar (İdris Nebi Taşkan), i cili ajo beson se është dashuria e saj e parë. Ndërsa Ada po përpiqet të rifitojë Rüzgar në rrugën e saj drejt lumturisë, ajo takon Borën (Aytaç Şaşmaz). Një rrugëtim i vështirë dhe romantik e pret Adën, e cila ka ngecur mes dashurisë dhe besimit të saj.
Baht oyunu shiko seriale
seriale turke
me titra shqip
gjitha serialet
gjuhen Shqipe
Baht oyunu Seriale
shikoj
shikojnë
Baht oyunu episodi i fundit
Shiko Baht oyunu 51.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 50.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 49.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 48.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 47.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 46.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 45.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 44.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 43.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 42.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 41.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 40.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 39.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 38.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 37.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 36.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 35.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 34.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 33.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 32.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 31.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 30.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 29.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 28.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 27.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 26.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 25.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 24.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 23.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 22.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 21.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 20.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 19.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 18.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 17.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 16.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 15.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 14.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 13.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 12.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 11.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 10.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 9.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 8.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 7.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 6.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 5.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 4.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 3.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 2.Episode Shqip
Shiko Baht oyunu 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close