Reklam

Seversin Shqip

Shiko Seversin

Overview
Seversin është një serial televiziv romantik turk me 20 pjesë që u transmetua në Kanal D nga 1 qershori deri më 10 tetor 2022 pas anulimit të tij për shkak të rritjes së kostove të prodhimit. Drejtohet nga Serdar Gözelekli dhe Deniz Çelebi Dikilitaş, skenari i Barış Erdoğan dhe İlker Arslan, prodhuar nga D Productions dhe luajnë İlayda Alişan dhe Burak Yörük. Asya Çelikbaş është një vajzë ambicioze me një jetë shumë të thjeshtë dhe të zakonshme, ajo punon si shitëse në një qendër tregtare dhe gjithmonë ka ëndërruar të shkojë në gjimnaz dhe universitet. Një ditë Asya u fut aksidentalisht në xhirimet e një projekti filmik ku u vu re nga regjisori, i cili e ftoi të luante rolin kryesor në filmin e tij. Asya nuk ishte e përgatitur për një kthesë kaq të mprehtë të fatit, por ajo e kuptoi që kjo ishte një mundësi e shkëlqyer për të dhe u pajtua. Tolga Tuna është një aktor mjaft i suksesshëm i llastuar nga vëmendja e fansave të tij. Pasi Asya luajti në film, Tolga u bë partneri i saj dhe me kalimin e kohës krijohet një marrëdhënie mes të dyve.
Seversin shiko
episodi i fundit
Seversin seriale turke
Seversin me titra shqip
Seversin gjitha
serialet
Seversin gjuhen Shqipe
Seversin cilat Seriale
Seversin shikoj
shikojnë Seversin
Seversin episodi i fundit
Shiko Seversin 51.Episode Shqip
Shiko Seversin 50.Episode Shqip
Shiko Seversin 49.Episode Shqip
Shiko Seversin 48.Episode Shqip
Shiko Seversin 47.Episode Shqip
Shiko Seversin 46.Episode Shqip
Shiko Seversin 45.Episode Shqip
Shiko Seversin 44.Episode Shqip
Shiko Seversin 43.Episode Shqip
Shiko Seversin 42.Episode Shqip
Shiko Seversin 41.Episode Shqip
Shiko Seversin 40.Episode Shqip
Shiko Seversin 39.Episode Shqip
Shiko Seversin 38.Episode Shqip
Shiko Seversin 37.Episode Shqip
Shiko Seversin 36.Episode Shqip
Shiko Seversin 35.Episode Shqip
Shiko Seversin 34.Episode Shqip
Shiko Seversin 33.Episode Shqip
Shiko Seversin 32.Episode Shqip
Shiko Seversin 31.Episode Shqip
Shiko Seversin 30.Episode Shqip
Shiko Seversin 29.Episode Shqip
Shiko Seversin 28.Episode Shqip
Shiko Seversin 27.Episode Shqip
Shiko Seversin 26.Episode Shqip
Shiko Seversin 25.Episode Shqip
Shiko Seversin 24.Episode Shqip
Shiko Seversin 23.Episode Shqip
Shiko Seversin 22.Episode Shqip
Shiko Seversin 21.Episode Shqip
Shiko Seversin 20.Episode Shqip
Shiko Seversin 19.Episode Shqip
Shiko Seversin 18.Episode Shqip
Shiko Seversin 17.Episode Shqip
Shiko Seversin 16.Episode Shqip
Shiko Seversin 15.Episode Shqip
Shiko Seversin 14.Episode Shqip
Shiko Seversin 13.Episode Shqip
Shiko Seversin 12.Episode Shqip
Shiko Seversin 11.Episode Shqip
Shiko Seversin 10.Episode Shqip
Shiko Seversin 9.Episode Shqip
Shiko Seversin 8.Episode Shqip
Shiko Seversin 7.Episode Shqip
Shiko Seversin 6.Episode Shqip
Shiko Seversin 5.Episode Shqip
Shiko Seversin 4.Episode Shqip
Shiko Seversin 3.Episode Shqip
Shiko Seversin 2.Episode Shqip
Shiko Seversin 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close