Reklam

Cop Adam Shqip

Shiko Cop Adam

Overview
Krupier (turqisht: Çöp Adam) është një serial televiziv dramatik turk i vitit 2022 i prodhuar nga OGM Pictures. Luajnë: Engin Altan Duzuatan, Elchin Sangu. Seriali i parë u transmetua më 30 nëntor 2022. Seriali ka 1 sezon. Regjisor i serialit është Yagiz Alp Akaidin, Chagry Vila Lostavali. Skenari i serialit është Melek Gencoglu, Sue Ersoz. Në qendër të ngjarjeve është një djalë i ri dhe i denjë - Tamer Yilmaz. Heroi takon një vajzë në rrugën e tij, ndaj së cilës fillon të ndjejë një tërheqje të jashtëzakonshme. Ai filloi t'i tregonte shenja të vëmendjes Perit, por ajo nuk donte t'i përgjigjej dhe shmangte në çdo mënyrë admiruesin e saj. Peri mori përsipër të gjitha mendimet dhe ndjenjat e heroit dhe si rrjedhojë fillon të kthehet në një pasion të dhimbshëm. Një ditë, Tamer vendos të rrëmbejë Perin dhe ta bëjë atë të jetë gjithmonë vetëm me të.
Cop Adam shiko seriale
seriale turke
Cop Adam me titra shqip
Cop Adam gjitha serialet
Cop Adam shikoj
Cop Adam shikojnë
Cop Adam episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close