Reklam

Darmaduman Shqip

Shiko Darmaduman

Overview
Në pluhur (turqisht: Darmaduman) është një serial televiziv rinor turk i vitit 2022 në zhanrin e dramës dhe i krijuar nga Ay Yapım. Mert Yazidgioglu, Hafsanur Sanjaktutan, Aslihan Malbora, Aytach Shashmaz janë në rolet kryesore. Seriali i parë u transmetua më 27 tetor 2022. Seriali ka 1 sezon. Përfundoi me episodin 9, i cili u transmetua më 24 dhjetor 2022. Regjisor i serialit është Deniz Yorulmazer. Skenari i serialit — Damla Serim, Berrin Tekdemir. Seriali është një adaptim i serialit amerikan të serialit. Në qendër të ngjarjeve ishte një familje e respektuar turke e përbërë nga bashkëshortët Beliz dhe Harun, si dhe dy fëmijët e tyre Kerem dhe Ece. Personazhet kryesore arritën të kenë sukses në biznes dhe erdhi momenti kur ata vendosën të zgjerojnë ndërmarrjen e tyre. Por për këtë, familja duhej të transferohej në një vendbanim të ri në qytet. Sapo mbërritën në qytetin e madh, prindërit nuk patën asnjë vështirësi për t'u vendosur menjëherë këtu. Ata janë mjaft të rehatshëm, gjë që është e vështirë të thuhet për fëmijët e tyre. Në fund të fundit, atyre iu desh të linin shkollën e dikurshme, ku kishte shumë miq, një mjedis të njohur dhe të shpërnguleshin në një qytet që u dukej aq i huaj që në fillim.
Darmaduman shiko seriale
seriale turke
Darmaduman me titra shqip
Darmaduman gjitha serialet
Darmaduman gjuhen Shqipe
Darmaduman cilat Seriale
shikoj
Darmaduman shikojnë
Darmaduman episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close