Reklam

Destan Shqip

Shiko Destan

Overview
Destan (anglisht: Epic), është një serial dramatik aksion historik turk i prodhuar nga Mehmet Bozdağ, me regji nga Emir Khalilzadeh, Fethi Bayram dhe Metin Günay, dhe me shkrim nga Nehir Erdem dhe Ayşe Ferda Eryılmaz. Në rolet kryesore janë Ebru Şahin, Edip Tepeli dhe Selim Bayraktar. Komploti është imagjinar, i frymëzuar nga epika turke dhe jo nga realiteti historik. Shfaqja përshkruan historinë epike të dashurisë së Akkiz, e cila mbeti jetim pas vrasjes së babait të saj nga Alpagu Khan, dhe Batuga, djali me aftësi të kufizuara të Alpagut, dhe udhëtimin e tyre për të fituar drejtësi dhe hakmarrje të saktë ndaj Gök Khan. Historia zhvillohet në shekullin e 8-të përpara se turqit të konvertoheshin në Islam. Përralla fillon me Alpagu Khan, këmbësorët e të cilit u vranë për shkak të një kurthi të udhëhequr nga kinezët. Pas kësaj tradhtie, vëllai i tij Balamir Yabghu gjen një shënim mbi një ushtar kinez që zbulon se gruaja e Alpagut, Tılsım Hatun, e tradhtoi atë dhe se ajo dhe babai i saj kishin krijuar një aleancë me Kinën për të shkatërruar Gök Khaganate. Pasi mëson këtë, Alpagu vret Tılsım Hatun, duke lënë kështu jetim djalin e tij, Batuga.
Destan shiko
episodi i fundit
seriale turke
Destan me titra shqip
Destan gjitha
serialet
Destan gjuhen Shqipe
Destan cilat Seriale
shikoj
Destan shikojnë
Destan episodi i fundit
Shiko Destan 811.Episode Shqip
Shiko Destan 84.Episode Shqip
Shiko Destan 83.Episode Shqip
Shiko Destan 82.Episode Shqip
Shiko Destan 80.Episode Shqip
Shiko Destan 79.Episode Shqip
Shiko Destan 78.Episode Shqip
Shiko Destan 77.Episode Shqip
Shiko Destan 76.Episode Shqip
Shiko Destan 75.Episode Shqip
Shiko Destan 74.Episode Shqip
Shiko Destan 73.Episode Shqip
Shiko Destan 72.Episode Shqip
Shiko Destan 71.Episode Shqip
Shiko Destan 70.Episode Shqip
Shiko Destan 69.Episode Shqip
Shiko Destan 68.Episode Shqip
Shiko Destan 67.Episode Shqip
Shiko Destan 66.Episode Shqip
Shiko Destan 65.Episode Shqip
Shiko Destan 64.Episode Shqip
Shiko Destan 63.Episode Shqip
Shiko Destan 62.Episode Shqip
Shiko Destan 61.Episode Shqip
Shiko Destan 60.Episode Shqip
Shiko Destan 59.Episode Shqip
Shiko Destan 58.Episode Shqip
Shiko Destan 57.Episode Shqip
Shiko Destan 56.Episode Shqip
Shiko Destan 55.Episode Shqip
Shiko Destan 54.Episode Shqip
Shiko Destan 53.Episode Shqip
Shiko Destan 52.Episode Shqip
Shiko Destan 51.Episode Shqip
Shiko Destan 50.Episode Shqip
Shiko Destan 49.Episode Shqip
Shiko Destan 48.Episode Shqip
Shiko Destan 47.Episode Shqip
Shiko Destan 46.Episode Shqip
Shiko Destan 45.Episode Shqip
Shiko Destan 44.Episode Shqip
Shiko Destan 43.Episode Shqip
Shiko Destan 42.Episode Shqip
Shiko Destan 41.Episode Shqip
Shiko Destan 40.Episode Shqip
Shiko Destan 39.Episode Shqip
Shiko Destan 38.Episode Shqip
Shiko Destan 37.Episode Shqip
Shiko Destan 36.Episode Shqip
Shiko Destan 35.Episode Shqip
Shiko Destan 34.Episode Shqip
Shiko Destan 33.Episode Shqip
Shiko Destan 32.Episode Shqip
Shiko Destan 31.Episode Shqip
Shiko Destan 30.Episode Shqip
Shiko Destan 29.Episode Shqip
Shiko Destan 28.Episode Shqip
Shiko Destan 27.Episode Shqip
Shiko Destan 26.Episode Shqip
Shiko Destan 25.Episode Shqip
Shiko Destan 24.Episode Shqip
Shiko Destan 23.Episode Shqip
Shiko Destan 22.Episode Shqip
Shiko Destan 21.Episode Shqip
Shiko Destan 20.Episode Shqip
Shiko Destan 19.Episode Shqip
Shiko Destan 18.Episode Shqip
Shiko Destan 17.Episode Shqip
Shiko Destan 16.Episode Shqip
Shiko Destan 15.Episode Shqip
Shiko Destan 14.Episode Shqip
Shiko Destan 13.Episode Shqip
Shiko Destan 12.Episode Shqip
Shiko Destan 11.Episode Shqip
Shiko Destan 10.Episode Shqip
Shiko Destan 9.Episode Shqip
Shiko Destan 8.Episode Shqip
Shiko Destan 7.Episode Shqip
Shiko Destan 6.Episode Shqip
Shiko Destan 5.Episode Shqip
Shiko Destan 4.Episode Shqip
Shiko Destan 3.Episode Shqip
Shiko Destan 2.Episode Shqip
Shiko Destan 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close