Reklam

Balkan Ninnisi Shqip

Shiko Balkan Ninnisi

Overview
Balkan Ninnisi: Lulaby Ballkanik është një serial televiziv romantik dhe familjar i prodhuar nga Turqia, episodi i parë i të cilit u transmetua më 21 qershor 2022. Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk dhe Hakan Boyav morën rolet kryesore në serial. Seriali përfundoi me episodin e tij të 25-të, i cili u transmetua më 5 janar 2023.
Balkan Ninnisi shiko
episodi i fundit
seriale turke
me titra shqip
gjitha
serialet
gjuhen Shqipe
cilat Seriale
shikoj
shikojnë
episodi i fundit
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close