Reklam

Kusursuz Kiraci Shqip

Shiko Kusursuz Kiraci

Overview
Kusursuz Kiracı është një serial televiziv dramatik turk me 6 pjesë që u transmetua në Fox nga 30 gushti deri më 4 tetor 2022. Është drejtuar nga Yusuf Pirhasan, shkruar nga Nermin Yıldırım, prodhuar nga MF Yapım dhe yjet Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Bennu. Yıldırımlar dhe Melisa Döngel. Mona është një grua e re që u rrit në një jetimore. Ai punon në një revistë online dhe së fundmi ka shkruar për rastet e zjarrvënieve në pjesë të ndryshme të Stambollit. Një ditë takohet me fotoreporterin Yakup, i cili erdhi për të bërë të njëjtin lajm. Edhe pse pëlqejnë njëri-tjetrin, ata zihen sepse kanë personalitete krejtësisht të kundërta. Duke u kthyer nga lajmet, Mona sheh që pronari me të cilin tashmë është grindur, i ka vënë plaçkat para derës. Ajo detyrohet të pranojë ofertën e të njohurit të saj të ri Yakup për t'u bërë qiramarrëse në shtëpinë e tij. Megjithatë, ditën e parë që Mona hyn në banesë, ajo kupton se gjëra të çuditshme po ndodhin në banesë.
Kusursuz Kiraci shiko seriale
seriale turke
Kusursuz Kiraci me titra shqip
Kusursuz Kiraci gjitha serialet
shikoj
shikojnë
episodi i fundit
Kusursuz Kiraci
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close