Reklam

Marasli Shqip

Shiko Marasli

Overview
Marasli është një serial turk aksion nga TIMS & B Productions, i cili u shfaq premierë në ATV në janar 2021, me Burak Deniz dhe Alina Boz. Marasli është një ushtar në pension, i kthyer në pronar librari. Për Maraşlı, jeta ndryshoi në mënyrë drastike pasi vajza e tij u qëllua. Një ditë, një fotograf i quajtur Mahur hyn në librarinë e Maraşlı dhe po atë ditë, ajo përfshihet pa dashje në një incident që përfshin mafien. Maraşlı i shpëton jetën dhe që nga ajo ditë e tutje, fatet e tyre lidhen.
Marasli shiko seriale
seriale turke
Marasli me titra shqip
Marasli gjitha serialet
Marasli shikoj
shikojnë
Marasli episodi i fundit
Shiko Marasli 78.Episode Shqip
Shiko Marasli 77.Episode Shqip
Shiko Marasli 76.Episode Shqip
Shiko Marasli 75.Episode Shqip
Shiko Marasli 74.Episode Shqip
Shiko Marasli 73.Episode Shqip
Shiko Marasli 72.Episode Shqip
Shiko Marasli 71.Episode Shqip
Shiko Marasli 70.Episode Shqip
Shiko Marasli 69.Episode Shqip
Shiko Marasli 68.Episode Shqip
Shiko Marasli 67.Episode Shqip
Shiko Marasli 66.Episode Shqip
Shiko Marasli 65.Episode Shqip
Shiko Marasli 64.Episode Shqip
Shiko Marasli 63.Episode Shqip
Shiko Marasli 62.Episode Shqip
Shiko Marasli 61.Episode Shqip
Shiko Marasli 60.Episode Shqip
Shiko Marasli 59.Episode Shqip
Shiko Marasli 58.Episode Shqip
Shiko Marasli 57.Episode Shqip
Shiko Marasli 56.Episode Shqip
Shiko Marasli 55.Episode Shqip
Shiko Marasli 54.Episode Shqip
Shiko Marasli 53.Episode Shqip
Shiko Marasli 52.Episode Shqip
Shiko Marasli 51.Episode Shqip
Shiko Marasli 50.Episode Shqip
Shiko Marasli 49.Episode Shqip
Shiko Marasli 48.Episode Shqip
Shiko Marasli 47.Episode Shqip
Shiko Marasli 46.Episode Shqip
Shiko Marasli 45.Episode Shqip
Shiko Marasli 44.Episode Shqip
Shiko Marasli 43.Episode Shqip
Shiko Marasli 42.Episode Shqip
Shiko Marasli 41.Episode Shqip
Shiko Marasli 40.Episode Shqip
Shiko Marasli 39.Episode Shqip
Shiko Marasli 38.Episode Shqip
Shiko Marasli 37.Episode Shqip
Shiko Marasli 36.Episode Shqip
Shiko Marasli 35.Episode Shqip
Shiko Marasli 34.Episode Shqip
Shiko Marasli 33.Episode Shqip
Shiko Marasli 32.Episode Shqip
Shiko Marasli 31.Episode Shqip
Shiko Marasli 30.Episode Shqip
Shiko Marasli 29.Episode Shqip
Shiko Marasli 28.Episode Shqip
Shiko Marasli 27.Episode Shqip
Shiko Marasli 26.Episode Shqip
Shiko Marasli 25.Episode Shqip
Shiko Marasli 24.Episode Shqip
Shiko Marasli 23.Episode Shqip
Shiko Marasli 22.Episode Shqip
Shiko Marasli 21.Episode Shqip
Shiko Marasli 20.Episode Shqip
Shiko Marasli 19.Episode Shqip
Shiko Marasli 18.Episode Shqip
Shiko Marasli 17.Episode Shqip
Shiko Marasli 16.Episode Shqip
Shiko Marasli 15.Episode Shqip
Shiko Marasli 14.Episode Shqip
Shiko Marasli 13.Episode Shqip
Shiko Marasli 12.Episode Shqip
Shiko Marasli 11.Episode Shqip
Shiko Marasli 10.Episode Shqip
Shiko Marasli 9.Episode Shqip
Shiko Marasli 8.Episode Shqip
Shiko Marasli 7.Episode Shqip
Shiko Marasli 6.Episode Shqip
Shiko Marasli 5.Episode Shqip
Shiko Marasli 4.Episode Shqip
Shiko Marasli 3.Episode Shqip
Shiko Marasli 2.Episode Shqip
Shiko Marasli 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close