Reklam

Yali Çapkini Shqip

Shiko Yali Çapkini

Overview
Yali Çapkini është një serial televiziv dramatik turk, i cili transmetohet në Star TV që nga 23 shtator 2022. Është drejtuar nga Burcu Alptekin dhe Alptekin Bozkurt, shkruar nga Mehmet Barış Günger, prodhuar nga OGM Pictures dhe interpretojnë Afra Saraçoğlu dhe Mert Ramazan Demir. Seriali është përshtatur nga libri i shkrimtares Gülseren Budaıcıoğlu. Seyran Şanlı është një vajzë që punon si mjeke në një klinikë të qytetit dhe nuk ka ndërmend të martohet. Ferit Korhan është i preferuari i vërtetë i fatit. Gjyshi i tij Halis "Ağa" është një burrë i pasur, kështu që heroi është mësuar të mos i mohojë asgjë vetes. Jeta e Feritit përbëhet nga festa të vazhdueshme dhe një sërë romanesh. Pavarësisht udhëzimeve të babait të tij, ai e kalon kohën e tij në kompani të dyshimta dhe nuk është i gatshëm të ndryshojë. Babai vendos ta martojë për të shmangur turpin e familjes. Kështu ai zgjedh një nuse për djalin e tij, ideale për rolin e gruas. Me regji nga Hülya Gezer, me skenar nga Rahşan Çiğdem İnan dhe Yekta Torun, me Burçin Terzioğlu dhe Salih Bademci në rolet kryesore, drama dhe drama psikologjike e transmetuar në Show TV, me regji nga Hülya Gezer, nënshkruar nga Yalancı, Process Film, episodi i parë u publikua në shtator. 17, 2021. Seriali turk në zhanrin thriller. Seriali është një përshtatje e serialit televiziv britanik Liar. Seriali përfundoi me episodin e tij të 10-të, i cili u transmetua më 23 nëntor 2021. Deniz është një mësues i zgjuar, i talentuar, i përkushtuar i letërsisë. Mehmet Emir është një kirurg i famshëm. Ai është nxënës i djalit të tij Deniz. Të dy nuk kanë lënë askënd në jetën e tyre për një kohë të gjatë. Tërheqja mes tyre i çon në një darkë së bashku dhe më pas në një sërë ngjarjesh që do të kthejnë jetën e tyre përmbys. As që do t'u shkonte ndërmend se një vakt i pafajshëm do t'i vinte ata dhe familjet e tyre në gjendje të rëndë.
Yali Çapkini
Yali Çapkini shiko
episodi i fundit
seriale turke
me titra shqip
gjitha
serialet
gjuhen Shqipe
yali capkini cilat Seriale
yali capkini shikoj
shikojnë
yali capkini episodi i fundit
Shiko Yali Çapkini 219.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 218.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 217.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 216.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 215.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 214.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 210.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 209.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 207.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 206.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 205.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 205.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 204.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 203.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 202.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 201.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 200.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 199.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 198.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 197.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 196.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 194.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 193.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 191.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 190.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 189.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 188.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 187.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 186.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 185.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 183.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 182.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 181.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 179.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 178.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 177.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 176.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 175.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 174.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 173.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 172.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 171.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 170.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 169.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 168.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 167.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 166.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 165.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 164.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 163.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 162.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 161.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 159.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 158.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 157.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 156.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 155.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 154.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 153.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 152.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 151.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 150.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 149.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 148.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 147.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 146.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 145.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 144.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 143.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 142.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 141.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 140.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 139.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 138.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 137.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 136.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 135.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 134.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 133.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 132.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 131.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 130.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 129.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 128.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 127.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 126.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 125.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 124.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 123.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 121.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 119.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 119.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 118.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 118.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 117.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 117.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 116.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 116.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 115.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 115.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 114.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 113.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 112.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 110.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 109.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 108.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 107.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 106.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 106.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 105.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 104.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 103.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 102.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 101.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 100.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 99.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 98.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 97.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 96.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 95.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 94.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 93.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 92.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 91.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 90.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 89.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 88.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 87.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 86.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 85.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 84.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 83.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 82.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 81.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 80.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 79.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 78.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 77.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 76.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 75.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 74.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 73.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 72.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 71.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 70.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 69.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 68.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 67.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 66.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 65.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 64.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 63.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 62.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 61.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 60.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 59.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 58.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 57.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 56.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 55.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 54.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 53.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 52.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 51.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 50.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 49.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 48.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 47.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 46.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 45.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 44.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 43.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 42.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 41.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 40.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 39.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 38.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 37.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 36.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 35.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 34.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 33.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 32.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 31.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 29.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 28.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 27.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 26.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 25.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 24.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 22.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 21.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 20.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 19.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 18.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 17.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 16.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 15.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 14.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 13.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 12.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 11.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 10.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 9.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 8.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 7.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 6.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 5.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 4.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 3.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 2.Episode Shqip
Shiko Yali Çapkini 1.Episode Shqip
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Close